Archiv článků

Když nás honí mlsná

V rámci projektu "Zdravé pochoutky, když nás honí mlsná" připravili žáci SŠ Euroinstitutu, klienti Domova Pramen, zdravé pohoštění pro ostatní klienty a zaměstnance Domova.  Recepty ke stažení zde (.pdf)
Celý článek

Aromaterapie dle ročních období

Z tisíce okvětních lístků se získá jedna kapka oleje. Éterické oleje zachycují něco jedinečného,co zasahuje naše smysly na mnoha úrovních. Harmonizují emoce, posilují intuici a zlepšují zdraví. Éterické oleje ovlivňují tělo i psychiku. Jsou proto účinnými pomocníky v péči o celkové zdraví.
Celý článek

Poděkování sponzorům

Velké poděkování patří našim sponzorům, kteří nás podporují. Díky sponzorským darům můžeme dopřát našim klientům - canisterapii, hipoterapii, cvičení v bazénu a spoustu dalších akcí pořádaných v arélu Domova Pramen. Přejeme všem sponzorům úspěšný rok 2023 a věříme, že i nadále nám zachovají...
Celý článek

Poděkování dobrovolníkům

"Dobrovolníci nejsou placeni – ne proto, že jsou bezcenní, ale proto, že jsou k nezaplacení." (Mahátma Gándhí)         Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří se v roce 2022 zapojili do dobrovolnického projektu „Otevřené dveře“ v Domově pro osoby se...
Celý článek

Zpívání vánočních koled

V sobotu se Domovem Pramen rozezněly vánoční koledy, které přijela zazpívat paní Věra (naše vrchní sestra) se svými přátely. Společně vytvořili pro klienty i pracovníky příjemnou vánoční atmosféru.  
Celý článek

Mikuláš

Dne 5. 12. 2022 navštívil klienty Domova Pramen Mikuláš se svou družinou...
Celý článek

Vánoční pečení s dobrovolníky

Druhou adventní neděli trávili naši klienti pečením perníčků s dobrovolníky. Celým Domovem se vinula vůně perníčků a všichni si užívali předvánoční atmosféry. .
Celý článek