Ladies Ride

To co my děláme skoro denně a automaticky, znamená pro ženy se zdravotním postižením z Domova Pramen naprosto nový svět. Líčení, zkrášlování, pěkné oblečení, péče kadeřnic a vizážistek jim mnohdy poprvé v životě dopřeje pocit, že jsou krásné.

Proto vznikl projekt Prostě krásná, který je realizován pro radost těchto žen při příležitosti 15. ročníku Festivalu POROZUMĚNÍ v Mariánských lázních. Cílem projektu je udělat radost a splnit jeden "tajný sen" 34 ženám ve věku od 23 - 67let. Zachytit proměny, radost a nadšení v jejich očích nejen v katalogu proměn, ale také v krátkém filmovém dokumentu a vytvořit z fotografií kalendář pro rok 2016. To vše k 15. výročí festivalu POROZUMĚNÍ, který jejich Domov pořádá. Zisk z tohoto projektu bude radostí a zpestřením pro život všech klientek tohoto Domova.
Nyní jsou realizátorky kadeřnice Radka Wernera a ředitelka domova Ing. Monika Šumová v polovině cesty a k naplnění celého snu je zapotřebí pokrýt náklady pro katalog proměn, krátký dokumentární film i kalendář pro rok 2016. My jim v tom chceme pomoci. Chceme vybrat menší čí větší finanční částku a podpořit tento projekt, protože ženy ženám by měly pomáhat.