Archiv článků

Palačinkové odpoledne

Ve středu 14. září uspořádali žáci SŠ Euroinstitut spolu se svými učitelkami v Domově Pramen palačinkové odpoledne. Žáci připravili a hezky nazdobili palačinky pro všechny klienty a zaměstnance domova, takže si každý mohl pochutnat.  
Celý článek

Koupelna s wellness

Máme radost z nově zrekonstruované koupelny a nového wellness. Naši klienti si tak nyní mohou užívat také pobyt ve vířivce s aromaterapií a hudbou.
Celý článek

Výstava fotek v Městské knihovně

Dovolujeme si Vás pozvat do Městské knihovny v Mariánských Lázních na vernisáž výstavy fotografií z dvacetileté historie našeho Festivalu porozumění. Výstava zde bude ke shlédnutí od 18. července do 31. srpna 2022.
Celý článek

Společné grilování místo oběda

V úterý 12.7. jsme si užili velmi příjemnou atmosféru při grilování. Naše paní kuchařky naložili skvěle maso a nám všem moc chutnalo. Chystáme se takováto setkání opakovat pravidělně celé léto.  
Celý článek

Sportovní den

V úterý 21. června 2022 připravily rehabilitační sestry na terase a zahradě Domova Pramen „Sportovní den“. Dopoledne si klienti mohli vyzkoušet svou obratnost a další dovednosti. Odpoledne si užili výbornou grilovačku, kávu, koláč a hlavně diskotéku s DJ Vikim. Přijeli nás také navštívit přátelé z...
Celý článek

KDYŽ PES POMÁHÁ ŽÍT

V pátek 17. 6. 2022 nás navštívil pan Stránský se svými canisterapeutickými psy, kteří budou od září pravidelnými návštěvníky našich klientů. Těšíme se na ně!
Celý článek

Grilování na zahradě

Ve středu 1. 6. 2022 jsme zahájili již tradiční letní grilování ve spolupráci s Lions Club z Mariánských Lázní. Děkujeme všem za příjemně strávené chvíle plné dobrého jídla, pití a především skvělé nálady...
Celý článek

Z letošního Festivalu porozumění...

V termínu 17. - 19. 5. 2022 se po dvouleté odmlce konečně mohl uskutečni 20. ročník Festivalu porozumění. Festival byl opět ve všech směrech velice vydařený a již nyní se těšíme na ten další. Několik fotek z letošních festivalových akcí najdete ve fotogalerii festivalového webu. 
Celý článek

Zveme vás na Festival porozumění

Náš dvakrát odložený 20. ročník Festivalu porozumění se uskuteční 17.-19. května 2022 v Mariánských Lázních. Jste srdečně zváni na festivalové akce (viz program).
Celý článek