Archiv článků

Podzimní ochutnávka

Ve středu 4. 10. 2023 připravili společnými silami klienti Domova Pramen a studenti SŠ Euroinstitutu "Podzimní ochutnávku" nejen slaných a sladkých vynikajících pokrmů, ale i výtečných nápojů.  Receptář "Podzimní ochutnávky" zde .
Celý článek

Bezvěrovský medový jarmark

V sobotu 23. 9. 2023 jsme měli tu čest představit výrobky našich ergo dílen v prodejním stánku v Bezvěrově. Děkujeme Obci Bezvěrov za pozvání a skvělou organizaci jarmarku. 
Celý článek

Grilování s hudbou na přání

Dnes jsme oběd pojali formou grilování. Paní kuchařky si poradí za každé situace a nechybí jim při tom úsměv na tváři. Při grilování nám hrála hudba na přání klientů. Příjemné odpoledne jsme si všichni užili.
Celý článek

Den Českomongolského přátelství

V sobotu 8. 7. 2023 jsme byli pozváni na Farmu Měchov, kde se konal Den Českomongolského přátelství. Měli jsme tu čest v rámci stánkového prodeje, podělit se o předměty, které jsou vyráběny klienty Domova Pramen. Po celý den panovala úžasná atmosféra, kterou jsme si naplno užili.  
Celý článek

Ladies Ride 2023

V sobotu byli pozváni klienti Domova Pramen na již tradiční Ladies Ride do klubu Harley Davidson v Praze. Dámskou jízdou Prahou motorkářky finančně podporují klienty Domova Pramen. Letos dámy na motorkách mezi sebou vybraly úžasných 10.300,- Kč. DĚKUJEME!!!
Celý článek

Kudy z nudy

Ve středu 21. 6. 2023 proběhlo v prostorách Domova Pramen zábavné odpoledne plné her, ochutnávek a dobré nálady. Nechyběl i fotokoutek, který sklidil velký úspěch. 
Celý článek

Sponzorský dar

Rádi bychom poděkovali panu RNDr. Vítězslavu Padevětovi za sponzorský dar, který věnoval našim ergo dílnám. VELMI DĚKUJEME!!! 
Celý článek